Nazad

/

Vesti

Novi program, nova internet stranica, nove perspektive.

Vesti

Pozdrav i dobrodošli. Sa ponosom vam predstavljamo našu novu internet stranicu, koja će služiti kao osnova i polazna tačka svih komunikacionih procesa Interreg VI-A IPA programa Mađarska – Srbija 2021 – 2027.

Zacrtali smo sebi neke komunikacione ciljeve za naredni period. Pre svega, želimo da svi potrebni podaci budu na jednom mestu, transparentni i dostupni tokom celog programskog perioda. Glavna poglavlja naše nove internet stranice uključuju:

1.       širok opseg informacija o Programu i pravilima programiranja,

2.       informacije o Javnim pozivima za podnošenje predloga projekata (CfP), podobnosti i načinu prijave projektnih ideja,

3.       opcije pretrage partnera,

4.       prezentacije projekata ugovorenih u okviru Javnih poziva, kada budu ugovoreni,

5.       Novosti i ažuriranja programskih i projektnih događaja, kontakti ka telima koja implementiraju Program i još mnogo toga.


Fokusirani smo i na dve društvene mreže: Facebook i LinkedIn. Oni će služiti kao alat za brzi dolazak do ciljane publike, kao i platforme za trajno umrežavanje. Prva ažuriranja se očekuju uskoro.

Dobrodošli.

https://www.facebook.com/interreg.ipa.husrb
https://www.linkedin.com/company/interreg-6a-ipa-hungary-serbia/

 

U ovoj prvoj objavi vesti, zvanično bismo želeli da se zahvalimo našim web programerima na njihovim idejama, lepom radu i strpljenju. Hvala vam Concord Solutions