Nazad

/

Vesti

Zakazali smo seminar za Vodeće partnerske organizacije!

Vesti

Seminari za Vodeće partnere su zakazani su za 10. i 11. jun 2024. godine, u Subotici i Segedinu. Očekivano prisustvo: predstavnici LP organizacija. Registracija je obavezna.

Nakon prolećnih meseci kada sprovodimo proceduru ugovaranja projekata predloženih za kofinansiranje, došli smo do trenutka kada najavljujemo održavanje Seminara za vodeće partnere 1. Javnog poziva za podnošenje predloga projekata! Ovim jednodnevnim događajima planiramo da obezbedimo bazu znanja za ceo ciklus implementacije ugovorenih projekata, da se dotaknemo administrativnih, finansijskih, pravnih i komunikacijskih pitanja koja mogu imati projektni partneri. LP seminar u Subotici zakazan je za 10. jun, a drugi u Segedinu za 11. jun 2024. godine. Sačuvajte datum! Tačna lokacija, rasporedi i nacrt dnevnog reda biće poslati predstavnicima vodećih partnerskih organizacija, koje očekujemo da se registruju. Vodeći korisnici će biti na vreme obavešteni o procesu i uslovima registracije. 

Seminar na nivou ostalih partnera za partnerske organizacije iz Mađarske održaće se 30. maja 2024, onlajn. Za partnerske organizacije iz Srbije, partnerski seminar će biti organizovan naknadno, ali takođe u skorije vreme.