Nazad

/

Vesti

Info-dani završeni, prijava projekata aktivirana!

Vesti

Naš Program je uspešno organizovao 4 Info-dana, posvećenih 1. Javnom pozivu za prikupljanje predloga projekata. Sa ovim korakom iza nas, zvanično objavljujemo da je od 19. maja 2023. godine u 16.00 časova, dugme za prijavljivanje projekata u našem Interreg+ aplikacionom modulu aktivirano!

Naš Program sa ponosom objavljuje vest da smo u periodu od 16 - 19. maja 2023. godine, uspešno organizovali 4 Info-dana, posvećenih 1. Javnom pozivu za prikupljanje predloga projekata, u okviru finansijske perspektive 2021 -2027 EU. Ravnomerno raspoređeni na programskoj teritoriji u Srbiji i Mađarskoj - Novi Sad, Kanjiža, Baja i Segedin su se pokazali kao odličan izbor lokacija za navedene događaje: sve ukupno preko 250 osoba koje su predstavljale preko 150 institucija je prisustvovalo Info-danima! Uspeli smo da pokrijemo sve značajne teme 1. Javnog poziva, kao što su kvalifikovanost aplikanata i troškova, projektna logika i indikatori, pravila vidljivosti i komunikacije, kako aplicirati u INTERREG+ sistemu, procedure ocenjivanja, ugovaranja i implementacije projekata. Zahvalni smo svim učesnicima na iskazanoj pažnji i korisnim pitanjima koja su provejavala tokom ova četiri dana, ali takođe i celom timu ZS/ZSA koji je naporno radio kako bi se uspešno okončala serija Info-dana za 2023. godinu.

Sa ovim korakom iza nas, zvanično objavljujemo da je od 19. maja 2023. godine u 16.00 časova, dugme za prijavljivanje projekata u našem Interreg+ aplikacionom modulu aktivirano! Naša vrata su otvorena za Vaša dalja pitanja i nedoumice. Molimo Vas da ne smetnete sa uma da je rok za predavanje konceptnih ideja za velike projekte 31. maj, a da je rok za predavanje kompletiranih projektnih predloga u kategorijama malih i projekata srednje vrednosti 31. jul 2023. godine.

Srećno! 

 

Dodatni izvori:

Putem ovoga linka, možete da pristupite prezentacijama sa Info-dana održanih na gore navedenim lokacijama.

InfoDays 2023 - presentations.pdf