Nazad

/

Vesti

Objavljena "Single tender" dokumentacija!

Vesti

Dokumentacija za "single tendere" je od sada dostupna na našoj internet stranici.

Informacija od velikog značaja za partnerske organizacije iz Republike Srbije: 
Upravo je objavljena "Single tender" dokumentacija na srpskom i engleskom jeziku! Dostupna je ovde u ovom članku, ali i stalno dostupna u odeljku PREUZIMANJA naše internet stranice, u kategoriji „Tenderski paketi“. Molimo vas da podelite ove informacije sa svojim kolegama koji bi mogli biti zainteresovani, ili će uskoro pokrenuti procedure javnih nabavki na svojim projektima. Za sve ostale informacije, programska tela stoje vam na raspolaganju. Hvala na strpljenju, srećno sa implementacijom! 

"Single tender" dokumentacija - na engleskom

"Single tender" dokumentacija - na srpskom 

Procedure iznad 20.000,00 evra, za projektne partnere iz R. Srbije

Za tipove postupaka nabavki iznad 20.000,00 evra, pomenutih u Aneksu II Finansijskog sporazuma za Interreg VI-a IPA program Mađarska – Srbija, odgovornost da odaberu najbolji pristup za sprovođenje procedura javnih nabavki, uključujući odabir paketa tenderske dokumentacije, snose isključivo projektni partneri, uz obavezu da u potpunosti poštuju opšta načela i odredbe Aneksa II Finansijskog sporazuma.
Molimo vas da imate na umu sledeće:
- za bilo koju drugu proceduru osim “Single tender” procedure, projektnim partnerima iz Republike Srbije se preporučuje da popune tenderske dosijee koristeći relevantne anekse iz PRaG-a (PRaG dokument, verzija od 24. juna 2022):
https://wikis.ec.europa.eu/display/ExactExternalWiki/ePRAG 
Aneksi PraG-a su dostupni na adresi:
https://wikis.ec.europa.eu/display/ExactExternalWiki/Annexes